play

Ruotsille torjuntavoitto Sveitsistä EM-jalkapallossa

STT-Lehtikuva

Ruotsi kaatoi Sveitsin 2–1 jalkapallon naisten EM-lopputurnauksessa Englannissa.

19-vuotias Hanna Bennison teki voittomaalin 79. minuutilla. Ruotsin vaihtopelaaja Rebecka Blomqvist iski vielä pallon kahdesti maaliin loppuhetkillä, mutta kumpikin hylättiin paitsion vuoksi.

Maailmanrankingin kakkosmaa Ruotsi on ollut yllättävän tiukoilla EM-nurmilla, kun avausottelu Hollantiakin vastaan päättyi sinikeltaisten pettymykseksi tasapeliin.

Sveitsillä oli maalin lisäksi keskiviikon ottelussa kourallinen laadukkaita paikkoja. Alussa sille vihellettiin rangaistuspotku, joka kuitenkin hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ruotsi on edellisen kerran hävinnyt olympiafinaalissa, silloinkin rankkareilla. Varsinaisella peliajalla Ruotsi on viimeksi taipunut maaliskuussa 2020 Tanskalle.

Lohkon toisessa ottelussa kello 22 Suomen aikaa nurmelle nousevat Hollanti ja Portugali. C-lohko on vielä täysin auki, sillä myös Portugali ja Sveitsi päätyivät kohtaamisessaan pistejakoon.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi