play

Ruusuvuoren päihittänyt Musetti uran ensimmäiseen ATP-voittoon – teinisensaatio Alcarazille ensimmäinen finaalitappio

STT-Lehtikuva

Kaksinpelin Suomen tennisykkönen Emil Ruusuvuori taipui Hampurin ATP-turnauksen toisella kierroksella italialaiselle Lorenzo Musettille, eikä välttämättä arvannut hävinneensä tulevalle turnausvoittajalle. Turnaukseen rankingsijalla 62 lähtenyt Musetti, 20, juhli sunnuntaina uran ensimmäistä ATP-turnaustitteliä, kun Hampurin finaalissa kaatui toinen suurlupaus Carlos Alcaraz 6–4, 6–7 (6–8), 6–4.

Musetti ehti hukata viisi ottelupalloa, ennen kuin voitto sinetöityi.

–  Ei tätä pysty sanoin kuvailemaan, olipahan vuoristorataa ihan loppuun asti. Niin monta ottelupalloa, Carlos oli niissä niin hyvä. Olin tosi pettynyt (hukatuista saumoista), mutta yritin olla näyttämättä sitä hänelle, täysosumaan heti uran ensimmäisessä ATP-finaalissa lopulta yltänyt italialainen myhäili.

Espanjalainen Alcaraz on ampaissut tennishuipulle tällä kaudella voittamalla neljä turnausta. Hampurin tappio oli hänelle uran ensimmäinen ATP-finaalitappio. Alcarazista, 19, tulee kuitenkin maanantaina nuorin maailmanlistan kärkiviisikkoon nouseva pelaaja sitten Rafael Nadalin ja vuoden 2005.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi