play

Ruusuvuoren syötöt takkusivat Hampurissa, nuori italialaistaituri lunasti jatkopaikan

STT-Lehtikuva

Emil Ruusuvuoren syöttövuorot takkusivat keskiviikkoiltana tenniksen ATP-massaturnauksessa Hampurissa, ja suomalainen kärsi toisen kierroksen tappion Italian Lorenzo Musettille. Ruusuvuori, 23, taipui kolme vuotta nuoremmalle italialaiselle 4–6, 5–7.

Taitava, joskin myös ailahteleva, Musetti oli lähes koko ottelun etulyöntiasemassa, sillä Ruusuvuori menetti syöttönsä molempien erien alussa. Toisessa erässä syötönmurtoja nähtiin yhteensä peräti seitsemän, mutta seitsemäs ottelupallo tuotti lopulta Musettille toivotun tuloksen.

Maailmanlistalla sijalla 42 oleva Ruusuvuori otti turnauksen avauskierroksella vakuuttavan voiton rankingissa 14:ntenä olevasta Diego Schwartzmanista, joka on vahva massapuurtaja. Massa on vahvin alusta myös Musettille (ATP-62), joka eteni viime vuonna Ranskan avoimissa neljännelle kierrokselle.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi