play

Sahara Peyote irrotteli parhaaksi Henna Halmeen käsistä

STT-Lehtikuva

Keskiviikon Toto65-kierros ravattiin poikkeuksellisesti Porissa. Illan kovimpien lämminverivoimien mittelössä Sahara Peyote oli selvästi etevin.

Henna Halme oli kiihdytyksessä hereillä ja karautti Sahara Peyoten keulapaikalle. Pian kaksikko sai haasteen Jukka Torviselta ja Raskolnikov Fridolta, mutta keulapaikka ei ollut tarjolla.

Kirivaiheessa laaja rintama lähestyi Sahara Peyotea, mutta Veijo Heiskasen valmentamalla ruunalla oli paukkuja varastossa. Sen kauden ensimmäinen täysosuma tuli lopulta ylivoimatyyliin.

Petra Huhdin ja Tiia Halosen kasvattaman Sahara Peyoten keskipitkän matkan voitto oli rahalliselta arvoltaan 3  000 euroa. Denco Hb omistaa 6-vuotiaan voittajan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kymppi täyteen

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Ray Boy kilpailee 5-vuotiaana elämänsä lyönnissä.

Santtu Raitalan ohjastama Ray Boy starttasi Porissa mailin matkan kilpailuun sisäradan lähtöpaikalta. Sen kaavailtiin tuovan Ray Boylle ongelmia eteen, mutta ruuna osoitti riittävän kovaa lähtönopeutta ja puolusti keulapaikan. Voittokone veti perille asti ja otti jo kauden kymmenennen ykköstilansa.

Teemu Okkolinin valmentama ja ohjastama Wuuga löi suursuosikki Rallan Ruhtinaan ja uhkui voimia vielä maalissakin. Wuuga ravasi keulapaikalla, josta lopetti niin vauhdikkaasti, ettei takaa kirineillä ollut Rallan Ruhtinas etunenässä mitään palaa ehtiä edes tuntumaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teemu Okkolin kertoi voittajahaastattelussa, että valjakon kisa olisi voinut päättyä muutenkin kuin ylivoimavoittoon.

–  Laukka oli alussa tosi lähellä. Ruuna oli innoissaan siinä, ja vauhti oli kovaa. Onneksi se pysyi askelillaan. Wuuga on tosi pystyvä, mutta aika vekkuli, Okkolin kuvaili suojattiaan.

Hannu Korpi joutui nöyrtymään kiihdytysvaiheessa Janis Joplin Bokon kanssa, mutta kaksikko pääsi etenemään keulapaikalle, josta ei erehtynyt.

Toto65-voittoihin ravasivat myös Sofianna Pee ja River King. Täysosumalla voitti 83,47 euroa, viidellä oikein sai 2,39 e.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi