play

Sainz oli Meksikon gp:n ensimmäisten harjoitusten nopein

STT-Lehtikuva

Ferrarin F1-kuski Carlos Sainz oli Meksikon gp:n ensimmäisten harjoitusten nopein. Sainz ajoi Mexicossa nopeimmalla kierroksellaan ajan 1.20,707, kun toiseksi tullut tallikaveri Charles Leclerc oli 0,046 sekuntia hitaampi.

Ferrari-kaksikon takana harjoitusten seuravaksi nopeinta vauhtia pitivät Red Bull -kuskit, sillä Sergio Perez oli kolmas ja Max Verstappen neljäs. Kumpikin oli kärkeä 0,120 sekuntia hitaampi.

Alfa Romeon Valtteri Bottas oli harjoitusten seitsemänneksi nopein. Hän aikansa oli 0,376 sekuntia Sainzia hitaampi. Verstappen pyörähti radalla ja valitteli tiimiradiossa pidon puutetta.

Avausharjoituksessa radalla nähtiin useita nuoria kuljettajia, kuten kaksinkertaisen F1-mestarin Emerson Fittipaldin lapsenlapsi Pietro Fittipaldi ja ratamoottoripyöräilylegenda Mick Doohanin poika Jack Doohan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Alpinella ajanut Doohan oli harjoitusten viimeistä edellinen ja Haasin Fittipaldi viimeinen. Kumpikin kärsi autonsa tekniikkamurheista.

Meksikon gp:n toiset harjoitukset alkavat Suomen aikaa vuorokauden vaihteessa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi