play

San Jose palkkasi loukkaantumisen takia lähes koko kauden sivussa olleen suomalaispuolustajan

Markus Nutivaara (oik.) kärsi loukkaantumisesta ja pelasi viime kaudella Florida Panthersissa vain yhden ottelun.  LEHTIKUVA/AFP

Markus Nutivaara (oik.) kärsi loukkaantumisesta ja pelasi viime kaudella Florida Panthersissa vain yhden ottelun. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Jääkiekon NHL:ssä pelaava San Jose Sharks teki ensi kauden kattavan sopimuksen 28-vuotiaan suomalaispuolustaja Markus Nutivaaran kanssa. Seura kertoi verkkosivuillaan, ettei se julkaise sopimuksen yksityiskohtia. Nutivaara kärsi loukkaantumisesta ja pelasi viime kaudella Florida Panthersissa vain yhden ottelun.

Puolustaja on kiekkoillut taalajäillä vuodesta 2016 ja edusti neljä kautta Columbus Blue Jacketsia ennen Floridaan siirtymistä kaksi vuotta sitten. Hän on pelannut 275 NHL:n runkosarjaottelua pistein 17+54=71. Tehokkaimmalla kaudella 2017–18 hän teki 61 ottelussa pisteet 7+16=23.

Nutivaara nousi Suomessa liigapelaajaksi Oulun Kärppien juniorimyllystä ja voitti oululaisjoukkueessa Suomen mestaruuden 2015. Hän debytoi A-maajoukkueessa kaudella 2015–16 ja edusti Suomea MM-kilpailuissa 2018.

San Jose jäi viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle. Floridan taival päättyi pudotuspelien toisella kierroksella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

-----------------------

Korjattu aiempaa uutista klo 12.50 : Floridan kausi päättyi toisella, ei ensimmäisellä kierroksella.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi