play

San Moteur ravasi voittoon Färjestadissa

STT-Lehtikuva

Björn Goopin San Moteur valloitti hurjatasoisen Prins Carl Philips Jubileumspokal -lähdön Ruotsin Färjestadissa perjantaina. Bepi Bi jäi vaille kiritilaa. Se saa uuden mahdollisuuden Vermon Finlandia-ajossa.

Suosikki Önas Prince piti odotetusti sisäradalta johtopaikan. Bepi Bi joutui ahtaassa tilanteessa painumaan johtohevosen taakse. Goop tiesi hevosensa hyvyyden. Hän karautti avauspuolikkaan täyttyessä San Moteurin johtohevosen rinnalle.

San Moteur hankki maalisuoralla varmasti otteen ja voitti lopulta helposti, erinomainen suoritus. Best Ofdream Trio seurasi kakkoseksi. Önas Prince kesti kolmanneksi. Brambling nousi neljänneksi. Bepi Bi ei saanut koskaan kiritilaa ja tuli maaliin viidentenä. Voittotulos 09,4a/1  640m on uusi rataennätys. Ykköspalkinto oli 250  000 kruunua.

–  Täytyy muistaa, että San Moteur on vasta 5-vuotias. Toki moni 5-vuotias on voittanut Elitloppetin. Mietimme perheen kanssa, mitä teemme, jos saamme kutsun Solvallaan. On ihan mahtavaa, että meillä on taas hevonen kovimmassa eliitissä, Goop kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi oli paikalla Färjestadissa. Hän kertoi, että viidenneksi sijoittunut Bepi Bi sai kutsun Finlandia-ajoon, ja Alessandro Gocciadoro vastasi kutsuun kyllä.

Finlandia-ajo juostaan Vermossa vapunpäivänä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi