play

Sarjakärki TPS jatkoi voittoputkeaan jääkiekkoliigassa – "Vaikea ilta, mutta loistava viikko"

STT-Lehtikuva

Miesten jääkiekkoliigan kärjessä porskuttava Turun Palloseura jatkoi lauantaina voittoisia esityksiään kotiareenallaan. Helpolla viikon kolmas voitto ei joukkueelle tosin tullut, sillä Jukurit pyristeli turkulaisten vauhdissa kovalla karvauspelillä. Mitch Hultsin veto yläkulmaan kolmannen erän alussa vei TPS:n 2–1-voittoon.

–  Tiukka ja tasainen taisto, jossa sitkeä puolustus piti vastustajan kurissa. Vaikea ilta, mutta loistava viikko kolmella voitolla, tiivisti TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

Jukurit punnersi avauserän tasatahtiin sarjakärjen kanssa, mutta Andrei Karejev piti kotijoukkueen maalin puhtaana. Erän puolivälissä Filip Sandberg vei liigauransa toisella maalilla kotijoukkueen johtoon.

Jukurien kova kamppailupeli toi tulosta toisen erän puolivälissä, kun Simon Stransky tasoitti pelin. Eväitä mikkeliläisillä oli lisäosumiinkin, mutta maalitolppia lähemmäs ei kiekko liukunut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Joukkueella oli kova tsemppi päällä, mutta pisteet jäivät saamatta. Meillä oli useampi paikka kääntää peli voitoksemme, mutta viimeistely ei vaan onnistunut, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen harmitteli.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi