Savo Volleylle tärkeät erävoitot vieraskentällä CEV-cupissa

Savo Volleyn Andrus Raadik. Arkistokuva. LEHTIKUVA / Seppo Samuli

STT-Lehtikuva

Kuopiolaisseura Savo Volley otti tärkeät erävoitot Belgradissa, kun se otteli lentopallon miesten CEV-cupissa otteluparin avausosan Belgradin Punaista Tähteä vastaan. Kotijoukkue voitti erin 3–2, joten Savo Volleylle riittää ensi viikon kotiottelustaan suoraan jatkopaikkaan 3–0- tai 3–1-voitto. Jos Savo voittaa 3–2, edessä olisi jatkopaikan ratkaiseva kultainen erä.

Punainen Tähti voitti avauserän 25–18 ja toisen erän tiukan taiston jälkeen 29–27. Sen jälkeen Savo Volley kipusi kuitenkin tasoihin vieden kolmannen erän 26–24 ja neljännen 25–23. Viidennessä erässä belgradilaiset sitten kuittasivat otteluvoiton pistein 15–10.

Otteluparin toinen osa pelataan Kuopiossa ensi viikon keskiviikkona. Otteluparin voittaja jatkaa CEV-cupin seuraavalle kierrokselle, millä ovat mukana CEV-cupin 12 parasta joukkuetta sekä Mestareiden Liigan neljä hävinnyttä joukkuetta.