play

Seagulls pestasi Tim Bondin mutta ei saanut ex-NBA-pelaaja Maciej Lampea

Päävalmentaja Jussi Laakson (keskellä) mukaan Seagulls neuvotteli Maciej Lampen kanssa, mutta tämä valitsi toisin. Kuva Petteri Koposen (oik.) sopimuksen  julkistustilaisuudesta. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Päävalmentaja Jussi Laakson (keskellä) mukaan Seagulls neuvotteli Maciej Lampen kanssa, mutta tämä valitsi toisin. Kuva Petteri Koposen (oik.) sopimuksen julkistustilaisuudesta. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

STT-Lehtikuva

Korisliigan helsinkiläisjoukkue Seagulls on palkannut tulevaksi kaudeksi yhdysvaltalaisen Tim Bondin. Parimetrinen ja 25-vuotias Bond pelaa sekä takakentällä että laidassa.

Sen sijaan Seagullsin sentterikseen tavoittelema 211-senttinen entinen NBA-pelaaja Maciej Lampe ei jäänyt helsinkiläisten haaviin.

–  Lampe ei tule. Neuvoteltiin kyllä, mutta hän valitsi toisin, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kertoi.

Bond on pelannut aiemmin NBA:n G-Liigassa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Hän kykenee hyökkäämään kolmella eri pelipaikalla. Tim tuo tukea takapelaajillemme sekä luo heitto- ja ajouhkaa myös kolmospaikalta. Hän on erittäin liikkuva ja omaa ison sylivälin, Laakso sanoi tiedotteessa.

Seagulls aikoo palkata tulevaksi kaudeksi vielä kaksi muuta ulkomaalaisvahvistusta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi