play

Senja Mäkitörmä tuuppasi lisäsenttejä ennätykseensä

Senja Mäkitörmä pukkasi kuulan 17,53 metriin ja kohensi kolme senttiä juhannuksena tekemäänsä ennätystulosta. (arkistokuva)
LEHTIKUVA / KALLE PARKKINEN

Senja Mäkitörmä pukkasi kuulan 17,53 metriin ja kohensi kolme senttiä juhannuksena tekemäänsä ennätystulosta. (arkistokuva) LEHTIKUVA / KALLE PARKKINEN

STT-Lehtikuva

Kuulantyönnön nelinkertainen Suomen mestari Senja Mäkitörmä kohensi lauantaina Sastamalassa ennätystään. Mäkitörmä pukkasi kuulan 17,53 metriin ja kohensi kolme senttiä juhannuksena tekemäänsä ennätystulosta.

Mäkitörmä on Suomen kaikkien aikojen tilastossa viidentenä parhaalla 2000-luvun tuloksella.

Asta Ovaskan Suomen ennätys on 18,57 vuodelta 1989. Mäkitörmän edellä tilastoissa ovat myös Tuula Kivi, Karoliina Lundahl ja Marika Tuliniemi.

Mäkitörmän ennätystulos on luonnollisesti myös kauden kotimainen kärkitulos. Hän on voittanut Kalevan kisoissa neljä perättäistä Suomen mestaruutta 2018–21.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Miesten korkeushypyssä Daniel Kosonen sivusi Sastamalan voittotuloksella 217 Matias Mustosen nimissä ollutta kauden kärkitulosta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi