play

Senni Salminen loikki kolmanneksi kauden päätöksessään – Hurske ja Erkkola neljänsiä

STT-Lehtikuva

Kolmiloikkaaja Senni Salminen venytti viimeisellään 14,24 ja otti kolmannen sijan kauden päätöskilpailussaan Kroatian Zagrebissa tiistaina. Voittoon ylsi Jamaikan Shanieka Ricketts kisaennätyksellä 14,77.

–  Parissa hypyssä toinen loikka meni tosi pitkälle, mutta kolmas ei vaan kestänyt kasassa. Aineksia olisi ollut hypätä pidemmälle, mutta tosi hyvä, että sain tuolla viimeisellä hypyllä käännettyä pelin itselleni. Katson tämän onnistumiseksi, Salminen totesi tiedotteessa.

–  Ennen viimeistä hyppyä mietin, että tämä on kauden viimeinen hyppy ja kilpailussa on ihan mahtava tunnelma, joten nyt nautitaan.

Kausi nosti Salmisen kovalle kansainväliselle tasolle. EM-halleissa pisteille, voitto EM-joukkuekilpailun ykkösliigassa, Suomen ennätys 14,63 ja olympiamatka.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Alkukausi oli aika kovaa nousukiitoa ja sitten tuli opettavia kisoja ja kokemuksia. Olen iloinen ja tyytyväinen, että sain kokea jotakin, josta olen unelmoinut, ja sain maistaa menestystä ja pettymyksiä. Niitäkin tulee, vaikka mieluimmin sitä aina onnistuisi, Salminen summasi.

Zagrebin 100 metrin aitakisassa Reetta Hurske oli neljäs ajalla 13,13. Juoksun voitti Nigerian Tobi Amusan mainiolla ajalla 12,61.

Keihäänheittäjä Sanne Erkkola sijoittui myös neljänneksi, kun pisin kiskaisu kantoi 58,45. Kolmossijaan jäi eroa vain 11 senttimetriä. Voittoon heitti Latvian Madara Palameika (63,25).

–  Keihäs lähti vähän huonossa asennossa kaikissa heitoissa, mutta tehoa oli hyvin takana, Erkkola kuvaili tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Kilpailuun olen todella tyytyväinen. Tämä oli minulle ensimmäinen isompi kisa ulkomailla. Nyt tietää, että pää kestää myös näissä kisoissa. Vähän tosin jäi kutkuttelemaan tuo kolmospaikka.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi