play

Seppälällä vaisumpi päivä ampumahiihdon maailmancupissa: "Oli niin huono päivä ladulla"

Yhden sakon ampunut Seppälä oli 32:s  Arkistokuva. LEHTIKUVA / Primoz Jeroncic

Yhden sakon ampunut Seppälä oli 32:s Arkistokuva. LEHTIKUVA / Primoz Jeroncic

STT-Lehtikuva

Tero Seppälä jäi kauden toistaiseksi vaisuimpaan sijoitukseen, kun ampumahiihdon maailmancup jatkui miesten 10 kilometrin pikakilpailulla perjantaina Ranskan Annecyssä. Yhden sakon ampunut Seppälä oli 32:s ja jäi kisan voittaneesta Norjan Johannes Thingnes Bösta minuutin ja 34,9 sekuntia.

–  Ammunnassa jatkui hyvä meininki, se ei kuitenkaan riittänyt kovin ylös. Oli niin huono päivä ladulla. Lähtöpaukusta oli jo väsynyttä menoa, kun normaalisti pitäisi väsy ruveta painamaan vasta viimeisen kierroksen loppupuolella, Seppälä kertoi tiedotteessa.

–  Se on kilpailu niin tiukkaa, ettei pystynyt kovin hyville sijoille tämmöisenä huonompana hiihtopäivänä, Seppälä jatkoi ja mietti, että lauantain takaa-ajoon pitäisi kenties löytää parempi suksipari.

Kisan muut suomalaiset jäivät takaa-ajoon oikeuttavasta 60 parhaan joukosta. Kaksi sakkoa koonnut Olli Hiidensalo oli 70:s ja Hiidensalon tavoin kaksi sakkoa ampunut Joni Mustonen 79:s.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi