play

Rafael Nadal satutti nenäänsä US Openissa, Williamsin sisarukset putosivat nelinpelissä

Lääkintätauon Nadal vietti makuuasennossa, kun veristä nenää paikkailtiin laastarilla. LEHTIKUVA/AFP

Lääkintätauon Nadal vietti makuuasennossa, kun veristä nenää paikkailtiin laastarilla. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Tennissuuruus Rafael Nadal loukkasi itseään hämmentävällä tavalla Yhdysvaltain avoimessa mestaruusturnauksessa Italian Fabio Fogninia vastaan, mutta espanjalaistähti selvisi miesten kaksinpelin kolmannelle kierrokselle. Turnauksessa toiseksi sijoitetun Nadalin voittolukemat merkittiin 2–6, 6–4, 6–2, 6–1.

Ennätyksellisesti 22 miesten grand slam -mestaruutta voittanut Nadal satutti nenäänsä neljännessä erässä, kun espanjalaisen maila kimmahti lyöntikurotuksen jälkeen alustasta nenään. Lääkintätauon Nadal vietti makuuasennossa, kun veristä nenää paikkailtiin laastarilla.

–  Tunsin hieman huimausta, ja se oli hieman tuskallista, tänä vuonna Australian ja Ranskan avoimet voittanut Nadal kommentoi vahinkoaan.

Kesän Wimbledonissa Nadal, 36, joutui vetäytymään välierävaiheessa vatsalihasvaivan takia. Espanjalainen oli tyytyväinen, että hän toipui Fogninia vastaan voittajaksi heikon alun jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ottelun alku oli yksi huonoimpia, mikä minulla on koskaan ollut. Oli pakko pelata paremmin. Viimeinen kuukausi on ollut vaikea, joten tiesin, että niin voi käydä, Nadal sanoi.

Espanjalainen kohtaa kolmannella kierroksella ranskalaisen ikätoverinsa Richard Gasquet'n.

Williamsit putosivat

Yhdysvaltalaisyleisön lemmikit Serena ja Venus Williams kärsivät tappion naisten nelinpelin avauskierroksella Tshekin Lucie Hradeckalle ja Linda Noskovalle 6–7, (5–7), 4–6. Villin kortin paikan turnaukseen saaneet sisarukset olivat pelanneet viimeksi yhdessä 2018.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Williamsit ovat voittaneet parina 14 grand slam -mestaruutta ja kolme olympiakultaa. US Openissa nähty nelinpeli jäi lähes varmasti heidän viimeiseksi yhteiseksi grand slam -otteluksi, sillä Serena Williams on kertonut uransa päättyvän turnauksen jälkeen.

Naisten kaksinpelissä 23 grand slam -mestaruutta vienyt Williams on edennyt kaksinpelissä kolmannelle kierrokselle, jossa hän kohtaa australialaisen Ajla Tomljanovicin.

Azarenka jatkoon jänniteottelusta

Valkovenäläinen Viktoria Azarenka kukisti Ukrainan Marta Kostjukin jännitteisissä tunnelmissa pelatussa naisten kaksinpeliottelussa luvuin 6–2, 6–3.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Azarenka pudotettiin pois US Openia edeltäneestä näytösottelutapahtumasta, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa sodan runtelemalle Ukrainalle. Kostjuk oli aiemmin kieltäytynyt osallistumasta tapahtumaan, sillä ukrainalaisen mukaan Azarenka ei ole tuominnut Venäjän hyökkäystä Ukrainaan riittävin sanakääntein. Valko-Venäjä on Venäjän läheinen liittolainen.

Ottelun jälkeen Kostjuk ja Azarenka eivät kätelleet vaan kopauttivat verkkonauhalla vain pikaisesti mailojaan.

–  Hän (Azarenka) ei ole koskaan tullut luokseni kertomaan, mitä hän ajattelee (sodasta), 20-vuotias Kostjuk sanoi.

Azarenka on naisten WTA-kiertueen konkareita ja voittanut urallaan kahdesti Australian avoimet.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi