play

Shaun Heshkalla tunteikas mutta vaikea paluu Ouluun – Sportin puolustaja näki läheltä Kärppien ratkaisumaalit

STT-Lehtikuva

Viisi onnistunutta kautta Kärpissä pelannut kanadalaispuolustaja Shaun Heshka palasi keskiviikkona Oulun jäähalliin, kun Sport matkasi oululaisseuran vieraaksi jääkiekkoliigassa.

Oululaisyleisö otti vanhan suosikkinsa lämpimästi vastaan.

–  Tämä on erityinen paikka minulle, ja olen pelannut täällä paljon isoja pelejä. Pelasin täällä pitkään, joten minulla on erityinen suhde ihmisiin ja faneihin, Heshka kertoi pelin jälkeen.

Sport oli hyvin pelissä mukana kaksi erää, mutta kolmannen erän alussa Kärpät karkasi. Verkkaisesti luisteleva Heshka joutui rikkomaan vanhaa seurakaveriaan Mika Pyörälää. Seuranneella ylivoimalla Juhamatti Aaltonen iski 2–1-voittomaalin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kärppien seuraavassa maalissa Heshka joutui puolustamaan yksin Julius Hermosen ja Jesse Koskenkorvan päästessä ylivoimahyökkäykseen. Ville Leskinen iski 4–1-loppuluvut tyhjiin.

–  Ei paras erä minulta, mutta joukkueemme pelasi kaksi erää ihan hyvin, Heshka sanoi.

Sport on saanut kotipeleistään kaikki jaossa olleet 12 pistettä, mutta kolme vieraspeliä eivät ole tuottaneet sille vielä pistettäkään.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi