play

Simo Valakarilla onnistunut paluu Seinäjoelle: KuPS nappasi täyden pistepotin dramaattisten vaiheiden jälkeen

Ensimmäinen Seinäjoen-ottelu KuPSin peräsimessä oli Valakarille erityinen kokemus. Arkistokuva.  LEHTIKUVA / MATIAS HONKAMAA

Ensimmäinen Seinäjoen-ottelu KuPSin peräsimessä oli Valakarille erityinen kokemus. Arkistokuva. LEHTIKUVA / MATIAS HONKAMAA

STT-Lehtikuva

Täksi kaudeksi jalkapalloliigan KuPSin päävalmentajaksi hypännyt Simo Valakari onnistui näpäyttämään entistä työnantajaansa SJK:ta torstaina Seinäjoella, kun kuopiolaiset nappasivat 1–0-vierasvoiton.

SJK:ssa yhden mestaruuden voittaneen Valakarin joukkueen ilta oli kuitenkin mennä pilalle lopussa, kun isännille vihellettiin rangaistuspotku lisäajalla. Johannes Kreidl kuitenkin pysäytti Emmanuel Ledesman yrityksen, ja KuPS juhli voittoa.

–  SJK jyräsi meidät toisella puoliajalla, mutta tällainen meidän joukkue on. Aina joku nousee esiin, ja tällä kertaa se oli Kreidl, Valakari hehkutti.

Ensimmäinen Seinäjoen-ottelu KuPSin peräsimessä oli miehelle erityinen kokemus.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olin odottanut tätä paljon. Aivan fantastinen hetki minulle.

Ottelun ainokaisen iski Urho Nissilä upeasti reilusta 20 metristä lähteneestä vapaapotkusta.

SJK-leirissä tunnelmat olivat synkeät.

–  Olemme missanneet jo kolme pilkkua, vaikka se on helpoin tapa tehdä maali. Seuraavassa pitää vain onnistua, ei ole muuta vaihtoehtoa, sanoi SJK-toppari Ville Tikkanen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi