play

Sisäpiirilähde: Belgian hyökkääjätähti Lukaku on sivussa ainakin kahdesta ensimmäisestä MM-kilpailujen ottelusta

Lukaku kärsii takareisivammasta eikä ole osallistunut Belgian harjoituksiin. LEHTIKUVA/AFP

Lukaku kärsii takareisivammasta eikä ole osallistunut Belgian harjoituksiin. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Belgian miesten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjätähti Romelu Lukaku pääsee tositoimiin MM-kilpailuissa aikaisintaan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa, jossa Belgia kohtaa viime MM-kilpailujen kakkosen Kroatian. Uutistoimisto AFP:lle asiasta kertoi Belgian joukkueeseen kuuluva henkilö.

Lukaku kärsii takareisivammasta eikä ole osallistunut Belgian harjoituksiin.

Romuluinen hyökkääjäjärkäle on Belgian maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijä, kun hän on viimeistellyt "Punaisille paholaisille" 68 maalia. Hän on pelannut 102 maaottelua.

Tämä kausi on ollut rikkonainen, mutta päävalmentaja Roberto Martinez kelpuutti Lukakun MM-joukkueeseen, joka aloittaa kisaurakkansa keskiviikkona Kanadaa vastaan. Toisessa ottelussa vastassa on Marokko ja kolmannessa ottelussa Kroatia, jota vastaan Lukakun toivotaan jo pelaavan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lukakun, 29, viime kausi Chelseassa oli tahmea, ja hän siirtyi lontoolaisseurasta Inter Milaniin. Hän loukkasi takareitensä elokuussa ja on pelannut sen jälkeen vain kahdessa ottelussa. Lokakuussa Lukaku pääsi maalin makuun Mestarien liigassa, mutta vamma uusiutui vain muutamaa päivää myöhemmin.

Päävalmentaja Martinezin täytyy päättää korvaaja Lukakulle, jolle kaavailtiin merkittävää roolia edellisissä MM-kilpailuissa kolmanneksi yltäneen Belgian miehistössä.

Turkkilaista Fenerbahcea seurajoukkuetasolla edustava Michy Batshuayi oli avauskokoonpanossa, kun Belgia hävisi perjantaina Kuwaitissa pelatun harjoitusottelun Egyptille maalein 1–2. Batshuayin tilalle vaihdettu ranskalaisseura Lensin hyökkääjä Lois Openda viimeisteli Belgian kavennuksen 76. minuutilla.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi