play

Vajaamiehinen Ilves taisteli pisteen Seinäjoelta

STT-Lehtikuva

Tampereen Ilves oli loppuhetkille asti kiinni voitossa miesten jalkapalloliigan ottelussa Seinäjoella, mutta SJK onnistui leipomaan vielä yhden osuman ja tasoittamaan loppulukemiksi 3–3 (1–1).

Tasapeli oli tietyllä tavalla Ilvekselle hyvä suoritus, sillä joukkue joutui pelaamaan viimeisen vajaan puolituntisen vajaamiehisenä Mikael Almenin saatua illan toisen keltaisen korttinsa tilanteessa 2–2. Petteri Pennasen upea kaukolaukaus vei vieraat kuitenkin 3–2-johtoon 75. minuutilla.

SJK:n Matej Hradecky ampui tasoituksen kaukaa 87. minuutilla, ja kotijoukkue haki vimmatusti voittoa loppuun asti, mutta Ilves kesti.

–  Vähän on pettynyt olo, kun oli pari minuuttia jäljellä ja SJK tasoitti. Taistelimme vajaalla urhoollisesti, mutta se ei aivan riittänyt tuomaan voittoa. Kokonaisuuteen pitää olla kuitenkin tyytyväinen, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilvekseltä ennen Pennasta osuivat entinen SJK-hyökkääjä Tuco ja uusi hankinta, liigadebyyttinsä tehnyt Adam Larsson. SJK:n ensimmäisestä maalista vastasi Diego Rojas ja toisesta Tuomas Kaukua.

–  Olen ärsyyntynyt, ettemme saaneet kolmea pistettä. Ajoittain pelasimme todella hyvin, mutta menetimme kaksi pistettä, myönsi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi