play

SJK vei Pohjanmaan derbyn ja otti tukevan otteen mestaruussarjapaikasta

STT-Lehtikuva

SJK otti lauantaina helpottavan voiton miesten jalkapalloliigan Pohjanmaan derbyssä, kun seinäjokelaiset kaatoivat kotonaan VPS:n maalein 2–0 (1–0).

Voitto nosti SJK:n 31 pisteeseen ja sarjan viitospaikalle ohi Interin, minkä myötä Kerho on tukevasti kiinni kuuden joukkueen mestaruussarjapaikassa. Inter on SJK:sta kolmen pisteen päässä ja seitsemäntenä oleva AC Oulu viiden pisteen päässä. Interillä ja Oululla on pelaamatta kaksi alkusarjan ottelua, SJK:lla yksi.

Ratkaisuosuma syntyi avausjaksolla, kun Pyry Hannola laittoi palloa maalille, ja peliväline suuntautui VPS:n Kalle Multasen kautta maaliin. Toisella jaksolla SJK:lta osui Tuomas Kaukua. VPS pelasi lähes koko toisen jakson vajaalla miehistöllä Juhani Pikkaraisen otettua punaisen kortin 48. minuutilla.

–  Tämä oli meiltä todella hyvä esitys, ja nyt yritämme vain pitää virettä yllä. Kauden molempien derbyjen voittaminen oli tärkeää meille, koko seuralle ja faneillemme, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tappion myötä VPS joutuu varmuudella haastajasarjaan.

–  Fiilikset eivät voisi olla paljon huonommat. Se on aika selvä homma. Nyt ensimmäisenä tavoitteena on säilyttää sarjapaikka, ja jos se varmistuu, katsotaan sitten muita tavoitteita, kiteytti VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi