play

Special Major ravasi Haapakankaan talliin arvokkaan voiton

STT-Lehtikuva

Mika Haapakankaan hevoset ovat aloittaneet voitoilla siirryttyään uuteen valmennuspaikkaan Göteborgin lähistölle.

Haapakankaan valmentama Special Major singahti juoksuradalta keulaan hopeadivisioonassa. Dwight Pieters luopui johtopaikasta, kun Falcon Am prässäsi rinnalla. Maalisuoralla Pieters sai kiritilaa, ja Special Major pinkoi 125  000 kruunun voittoon ajalla 13,5/2  140 m. Ykkösen myötä meni voittosumma yli miljoonan kruunun.

–  Hevoset ovat piristyneet paljon uudessa paikassa, Stall Dencolla on hienot treeniolosuhteet. Kaksi hevosta on startannut ja kaksi voittoa tullut. Kuski ajoi tänään kuin oppikirjasta. Hevonen on oma kasvatti, tämä tuntuu tosi hyvältä, Veikko Haapakangas iloitsi.

Special Chance juoksi Haapakankaille ykkösen keskiviikkona kotiradalla Åbyssä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jorma Kontion ajama Hidalgo Heldia voitti pronssidivisioonan. Conrad Lugauerin valmentama Hidalgo Heldia meni laukkaa kohti lähtöautoa, mutta Kontio taituroi ruunan raville, kun startti tapahtui. Hidalgo Heldia veti reipasta vauhtia ja irtosi vakuuttavaan voittoon ajalla 11,4a/2140m.

Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentama Vice Versa Diamant otti ylivoimaisen voiton Salatrofén-Stayerlähdössä. Jorma Kontio ajoi Saksassa syntyneen ruunan takamatkalta keulaan. Vice Versa Diamant jätti muut jo kierros ennen maalia ja paineli 100  000 kruunun voittoon ajalla 14,9/3  160 m. Melissa Melkko on voittajan hoitaja.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi