play

Sport haki voiton Turusta – Liigan kärkijoukkue TPS taipui kotiareenallaan

STT-Lehtikuva

Vaasan Sport palasi keskiviikkona kahden tappion jälkeen voittokantaan miesten jääkiekkoliigassa. Sarjan kärjessä porskuttava Turun Palloseura koki kotihallissaan karvaan tappion, kun Sport haki 3–2-voitolla täyden sarjapistepotin.

Tappio oli turkulaisille vasta toinen kauden kotipeleissään.

–  Usko oli välillä koetuksella, mutta hienosti pelaajat hoitivat homman kotiin. Olimme selvästi altavastaajana, mutta silti saimme täyden pistepotin, Sportin päävalmentaja Risto Dufva summasi.

Sport sai otteluun unelma-alun, kun vaasalaisten ensimmäinen laukaus tuotti johto-osuman. Emil Johanssonin kaukolaukaus oli niin kova, että maali havaittiin vasta videotarkastuksessa. Niko Hovinen Sportin maalilla pohjusti vaasalaisten voittoa 34 torjunnalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sport meni toisessa erässä jo kahden maalin johtoon, ja TPS:n maalille luisteli Eetu Anttila, Andrei Karejevin tilalle. Osasyy maalivahdin vaihtoon oli Karejevin lievä loukkaantuminen. Kaksi oman joukkueen pelaajaa törmäsi häneen puolustustilanteessa, ja Karejev löi päänsä jään pintaan.

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas totesi, että joukkueen viimeistelytaito ontui pelissä pahemman kerran.

– Meillä oli paikkoja niin runsaasti, että maaleja olisi kyllä pitänyt tulla rutkasti enemmän, Ahokas harmitteli.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi