play

Sport kaatoi Tapparan ennätysyleisön edessä, hylättyä osumaa kritisoinut Tapola tutkii pelikellon

STT-Lehtikuva

Vaasan Sport sai keskiviikkona pelata pari vuotta sitten uudistetun kotihallinsa ennätysyleisön, 4  294 katsojan, edessä jääkiekkoliigassa. Vaasalaisjoukkue tarjosi runsaslukuiselle kotiyleisölleen myös voiton, kun Sport kaatoi Tampereen Tapparan maalein 3–2.

Vaasan uudistettu Kuparisaaren jäähalli avattiin koronapandemian jyllätessä marraskuussa 2020, ja uudistuneen hallin avajaispeliin sai ottaa yleisöä vain noin puolet kapasiteetista. Hallin edeltävä ennätys oli syntynyt vuoden 2021 lokakuussa Sport–Ässät-pelissä (3  872 katsojaa).

Ottelu eteni maalittomana toisen erän loppuun saakka, kunnes Sportin Teemu Väyrynen rikkoi nollan 26 sekuntia ennen toista erätaukoa. Niukkamaalisten kahden erän jälkeen päätöserässä kiekkoja laitettiin tolppien väliin urakalla, sillä molemmat joukkueet iskivät kaksi maalia.

Tappara tuli kahdesti Sportin rinnalle, mutta puolustaja Emil Johanssonin kahden päätöserässä tekemän maalin myötä kolme pistettä jäivät Vaasaan. Tapparan Veli-Matti Savinainen oli tasoittaa ottelun vielä viimeisellä sekunnilla, mutta videotarkistuksen jälkeen hänen maalinsa todettiin syntyneen peliajan jo loputtua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola oli eri mieltä kellosta.

–  Viime hetken tilanne pitää tutkia hyvin tarkkaan, Tapola painotti.

–  Jos käykin selville, että pelikellossa olisi ollut vielä aikaa, niin kuka kantaa siinä tilanteessa vastuun. Tämä on kokonaisuuden kannalta hyvä selvittää. Minun kellossani oli vielä aikaa, Tappara-luotsi vakuutti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi