play

Sportille kaivattu kotivoitto

STT-Lehtikuva

Vaasan Sport päätti neljän peräkkäisen kotiottelun putken voittoon Porin Ässistä jääkiekkoliigan lauantain kierroksella. Lopputulos 2–1 (0–1, 0–0, 1–0, 0–0, 1–0) saatiin voittomaalikisan jälkeen, ja se kertoo hyvin ottelusta, sillä vauhtia oli, mutta ei tehoja.

Kukaan Sportia lähellä olevista ei ollut tyytyväinen neljän peräkkäisen kotiottelun saldoon, sillä 12:sta mahdollista pisteestä Sport hankki neljä. Monen mielestä onni oli, ettei kolmeen viimeiseen kotiotteluun päässyt yleisöä.

Vaasaan tultaessa Ässiä rasitti neljän ottelun tappioputki, joka nyt siis lisääntyi yhdellä, viiteen. Ässien puolustukseksi on sanottava, että viiden ottelun tappioputken aikana Ässät kohtasi huippujoukkueista Ilveksen kahdesti sekä Kärpät ja Jukurit.

Ässät kuitenkin antoi itsestään hyvän ja taistelevan kuvan. Kuuden minuutin kohdalla tullutta johtoa puolustettiin uhrautuvasti aina kolmanteen erään saakka, mutta tehottomuus jatkui voittomaalikisassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sport esitteli kauden kolmannen maalivahtinsa tositoimissa, kun torstaina Sportin joukkueeseen liittynyt Samuel Jukuri pääsi aloituskokoonpanoon. Jukuri pelasi hyvän pelin ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden kilpailla voitosta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi