play

Sportin alavire Liigassa jatkuu – Pelicans kesti avauserän rumputulen

STT-Lehtikuva

Vaasan Sportin ja Lahden Pelicansin välinen liigaottelu oli lopputuloksen kannalta hyvin normaali peli. Pelicans edesauttoi Sportin alavirettä voittamalla tuloksella 3–1, ja pelin sisältä löytyi paljon outojakin asioita.

Toki Liigassa pelataan paljon kummallisia eriä ja jopa koko otteluita, mutta lauantain ensimmäinen erä kuuluu ehdottomasti yhdeksi kummallisimmista.

Sport kirjautti tilastoihin 44 laukausta, joista Pelicans-vahti Jasper Patrikaisen torjuntaan päättyi 21 laukausta. Pelicans laukoi maalia kohti kahdeksan kertaa, joista puolet päättyi Niko Hovisen torjuntaan. Siitä huolimatta Pelicans johti erätauolla 1–0.

Sportin alkukautta leimaa nousu huipulle ja myös sieltä palaaminen tavallisten joukkoon. Yhdentoista ottelun jälkeen Sport oli toisena 24 pisteellä. Seuraavat kuusi ottelua ovat tuoneet muassaan vain neljä pistettä eli kaksi voittoa voittomaalikisassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sportin pulmana oli lauantainakin maalinteko, sillä Pelicansia vastaan täyttyi 182.18 minuuttia ilman pelitilannemaalia. Tuon kyseenalaisen putken rikkoi Axel Holmström tekemällä Sportin tasoituksen kolmannessa erässä.

Voittoa Sportille ei taaskaan suotu, sillä Henri Nikkasen ja Jiri Smejkalin maaleilla pisteet laitettiin Pelicansin sarakkeeseen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi