play

Sportin kotivoitto numero viisi

STT-Lehtikuva

Sport ja Pohjanmaan kiertueensa Vaasasta aloittanut Lappeenrannan SaiPa pelasivat Liigassa tasaisen pelin, mikä on ollut piirteenä joukkueiden muissakin Liigapeleissä tällä kaudella. Lopputulos 3–1 (0–0, 2–0, 1–1) tarkoittaa, että Sport on voittanut kaikki viisi kauden kotiotteluaan.

Sportin kokoonpanosta puuttui kaksi merkittävää pelaajaa, Michael Keränen ja Olavi Vauhkonen. Molempien kausi on alkanut tehokkaasti yhteensä viiden maalin muodossa, mutta nykykäytännön mukaisesti syitä poissaoloihin ei ilmoitettu.

Täysiverinen ruotsalaisketju Henrik ErikssonAxel HolmströmSebastian Ståhlberg oli sijoitettu ykkösketjuksi, mutta innokkaasta pyörimisestä huolimatta tehoja oli vain yhden syöttöpisteen verran.

Samaa voidaan sanoa myös SaiPan uudesta ykkösketjusta, joka oli kasattu David McIntyren ympärille. Ulkomaalaiskolmikon Oliver Okuliar on ainoana pystynyt maalintekoon tällä kaudella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

SaiPa jatkaa matkaansa yhä pohjoisemmaksi kohtaamaan lauantaina Oulussa Kärpät. Sarjataulukon perusteella peli ei tule olemaan ainakaan perjantain peliä helpompi.

–  Kärpät on vauhdikas joukkue ja meidän on vain löydettävä keinot maalien tekemiseen, toivoi SaiPan kavannusmaalin syöttänyt Ville Petman.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi