play

Sportin ruotsalaisvahvistus upotti JYPin ylivoimalla – "Tuloshan on kaikki kaikessa"

STT-Lehtikuva

Vaasan Sport tuli keskiviikkona kauden avausotteluun JYPiä vastaan vakuuttavasti ja oli ensimmäisellä 20-minuuttisella selkeästi hallitseva osapuoli. Sport otti lopulta 3–1-kotivoiton.

Avauserässä vaasalaiset iskivät ylivoimalla myös kauden ensimmäisen maalinsa, josta vastasi seuraan täksi kaudeksi siirtynyt ruotsalaisvahvistus Simon Hjalmarsson.

Hjalmarsson oli asialla myös päätöserässä, kun Sport siirtyi ottelussa uudelleen johtoon.Shaun Heshka petasi ruotsalaishyökkääjälle paikan viivan tuntumaan, ja Hjalmarsson iski illan toisen osumansa niin ikään ylivoimalla.

JYPin hyökkäyspeli oli vielä kesäterässä, joskin pieniä välähdyksiä siltä ottelun edetessä nähtiin. Jyväskyläläisten ainut maali syntyi Nashville Predatorsin NHL-joukkueesta lainalla olevan Joakim Kemellin lavasta, joka viimeisteli 1–1-tasoitusmaalin suorasta hyökkäyksestä toisessa erässä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tuloshan on kaikki kaikessa, ei mihinkään muuhun tarvitse olla tyytyväinen kuin tulokseen. Voittoa tässä haetaan, ja tietysti myös peliin pitää olla tällä kertaa tyytyväinen, Sport-luotsi Risto Dufva myhäili.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi