play

Sportin tilanne hankaloitui – Honka laukoi JYPille jatkoaikavoiton

Anttoni Honka (oik.) teki JYPin voittomaalin. (arkistokuva)
LEHTIKUVA / TOMMI ANTTONEN

Anttoni Honka (oik.) teki JYPin voittomaalin. (arkistokuva) LEHTIKUVA / TOMMI ANTTONEN

STT-Lehtikuva

Onneksi on JYP, ilakoitiin Vaasan jäähallissa ennen keskiviikon liigaottelua. Syy ilakointiin oli se, että 11 edellisestä liigaottelusta Sport oli voittanut kaksi – molemmat JYPiä vastaan. Ilakointi loppui, kun JYP korjasi jatkoaikavoiton 4–3.

Mainittu ajanjakso on Sportin kannalta murheellinen: Sport oli tehnyt 11 ottelussa vain 13 maalia, joista yhdeksän JYPiä vastaan. JYPiä voidaan siis hyvällä syyllä kiittää siitä, että Sport pysyttelee lähellä pudotuspeliviivaa, joskin sen alapuolella ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

JYP on niitä harvoja seuroja, joita vastaan Sport on Liigan historiassa useammin voittanut kotiottelunsa kuin hävinnyt.

Ei pudotuspeleihin kuitenkaan mennä yhdeltä joukkueelta saaduilla voitoilla, joten onnistumisia tarvittaisiin laajemmin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jonkin verran saattoi jo auttaa, kun Shaun Heshka teki Sportille ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä. Maali oli Heshkan ensimmäinen tällä kaudella.

Vaikka pelin loppua kohti alkoi tapahtua paljonkin, oli jatkoaika lyhyt: JYP ratkaisi jo ensimmäisessä vaihdossa, kun Anttoni Honka iski JYPille voittomaalin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi