play

Steve Moses palasi Liigan maalintekijäkartalle lähes vuosikymmenen tauon jälkeen

STT-Lehtikuva

Steve Moses, 33, osui jääkiekon Liigassa edellisen kerran lähes vuosikymmen sitten – ja perjantaina jälleen kahdesti Mikkelin Kalevankankaalla. Maaleillaan Moses avitti joukkueensa HPK:n kauden avausvoittoon Jukureiden kustannuksella 5–4.

Mosesin pitkä "kuiva" putki selittyy sillä, että edelliset sarjan maalit syntyivät Jokereiden toistaiseksi viimeisellä liigakaudella 2013–14. KHL-vuodet ja viimeiset pari kautta Sveitsissä kartuttivat toki maalisepon pistesaldoa.

HPK:n maalivahti Sami Rajaniemi palasi Mikkeliin viiden Jukureissa vietetyn kauden jälkeen. Vaikka maagista peliä ei osunutkaan kohdalle, oli Rajaniemi kolmannen erän tärkeillä hetkillä mies paikallaan.

–  Eihän tämä täydellinen peli ollut, mutta pisteet sentään saatiin. Oli erikoinen fiilis tulla tänne. Täällä mahtavat fanit ja hieno seura, fiilisteli 29 kertaa voitossa torjunut Rajaniemi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kahdella kotiottelulla avannut Jukurit on edelleen nollakerhossa. Avauspisteitä Olli Jokisen ryhmä hamuaa lauantaina Savon sydämestä KalPalta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi