play

Stoletheshow ravasi Oslon suurkisan voittoon

STT-Lehtikuva

Valmentaja Frode Hamre ohjasti Stoletheshow’n ykköseksi Oslo Grand Prix -ravikilpailussa sunnuntaina. Voittopalkinto oli 1,2 miljoonaa kruunua.

Voitto ratkesi lähtökiihdytyksessä. Stoletheshow ampaisi ylivoimaista vauhtia keulaan. San Moteur laukkasi. Stoletheshow jätti muut, kun kaarruttiin maalisuoralle. Se voitti ylivoimaisesti ajalla 10,4a/2100m. Björn Goopin San Moteur teki uskomattoman juoksun laukan jälkeen. Se pujotteli lopulta sisäkautta kakkoseksi.

–  Tämä on ehdottomasti suurin voittoni. Oslo Grand Prix on Norjan suurin kilpailu, ja on elämys voittaa se. Stoletheshow on uskomattoman hieno kilpahevonen, jolla on hieno juoksutekniikka, Frode kertoi.

Alm Svartens Äreslöpin voittaja palkittiin 250  000 kruunulla. Suomenhevoset olivat nopeita lähtökiihdytyksessä. Iikka Nurmonen piti sisäradalta johtopaikan Stallonella. Tapio Perttusen Uljas Suomalainen lähti myös kovaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Gunnar Melanderin Månlykke A.M. eteni ykköseksi ja veti Bellfaksin kakkoseksi. Stallone oli hyvä kolmas ajalla 20,7a. Uljas Suomalainen kiri viidenneksi. Månlykken voittoaika oli 20,6a/1609m.

Sunnuntain nimilähdöt alkoivat suomalaisittain hienosti, Tapio Perttusen Unique Creation nappasi 70  000 kruunun kakkossijan stayerlähdössä. Magnus Teien Gundersen ajoi päättäväisesti Elegant Iman keulaan ja siitä voittoon. Unique Creation kiri terävästi, eikä voittokaan jäänyt kauaksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi