play

Superlauantai tarjosi joulurahat – suurin syyllinen jättipottiin oli prosentin verran luotettu Hulluduunari

STT-Lehtikuva

Turussa ja Oulussa vuorotellen ajettu Toto75-kierros palautti kaikki kohteet oikein veikanneille huiman yli 32  196 euron joulutilin.

Hannu Korven valmentama Grainfield Aiden aloitti kierroksen vakuuttavalla voitolla. Se kiersi johtavan rinnalle, josta purjehti loppusuoralla omille teilleen.

–  Ajoin hevosella sen verran raikkaan hiitin Rovaniemen reissun jälkeen, että uskoin hevosen tulevan tammasta ohi, Korpi viittasi keulasta kakkoseksi taistelleeseen Willow Prideen.

Oulussa 2. ulkoa murskavoittoon 10,5-lopetuksessa karannut Minto's Don Juan sai valmentaja Minna Piirosen tunteelliseksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  On se vaan uskomaton hevonen. Kun syksy ja talvi tulee, niin Minto's Don Juan alkaa menestymään, Piironen kommentoi.

Päivän suuripalkintoisimmassa kisassa nähtiin suurta draamaa. Otto Erich yritti karkumatkaa kärkipaikalta, mutta suostui 200 ennen maalia laukalle. Muhkean 12  000 euron potin korjasi pitkään ilman kiritilaa virunut Tim Jerry.

–  Näytti oikein tosi pahalta 800 ennen maalia. Tuntui, että peli on menetetty, kun hevosia oli ympärillä. Ville Pohjola kuitenkin ohjastajana tiesi, mitä teki, Tim Jerryn valmentaja Kaj Timgren kiitteli.

Suurin syyllinen jättipottiin oli prosentin verran luotettu Hulluduunari. Pertti Niverin valmennettava oli torstain viimeistelyissä niin hyvä, ettei treenari ollut ihan yhtä yllättynyt kuin pelaajat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kierroksen muut voittajat olivat Kyösti Lindgrenin valmentama huipputamma Kitzune G.G., Jari Kinnusen väkivahva Jakob K.Boko ja raviurheiluun hurahtaneet yrittäjän Kristian Lellan elämän hevonen Way To Go.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi