play

Suursuosikit nappasivat Vermon muhkeat ykköspalkinnot

STT-Lehtikuva

Vermon keskiviikkoravien päälähtöinä ravattiin Tuplaa voittosumma -lähdöt, joissa voittajat palkittiin 5  000 eurolla. Ne kilahtivat Rocktown Judgen ja Bean Fighterin omistajien tileille.

Henri Bollströmin taktiikka Rocktown Judgen kanssa meni jyväskyläläisen ohjastajataiturin suunnitelmien mukaan, kun hän torjui ulkopuolelta matkaan kiihdyttäneen kovan kanssakilpailijan Cala Bonan ja Olli Koivusen. Orimattilalaisen Ville Herttuan valmentama ja omistama Rocktown Judge hallitsi kisaa maaliin saakka parastaan antamatta.

Toisessa vastaavassa kisassa oli voittaja niin ikään vakuuttava. Jyrki Tammimetsän ohjastama Bean Fighter oli menohaluinen ja täräytti heti kirivaiheen alussa aina keulapaikalle asti, josta karkasi murskavoittoon.

–  Takasuoralla, kun käänsin hevosen kiriin, oli tarkoitus lähteä vaan ajamaan tasaisesti eteenpäin. Bean Fighter lähti hyvällä paineella menemään ja meni keulaan jo, Tammimetsä yllättyi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Bean Fighter koko ajan kehittyy, kun startteja saa. Tästä tulee tosi kiva kilpahevonen.

"Yllättävän hyvä oli"

Lämminveristen tammojen lähdössä Ypäjällä asuvan Sanna Kiisken valmentama Bluehill's Sparkle oli kirivaiheessa kilpasisaruksiaan etevämpi ja voitti murskatyyliin.

Kylmäverisille tammoille oli myös oma kisansa. Siinä Jarmo Saarela sai taiteiltua Weronan sallitulla askellajilla startista maaliin, ja 10-vuotias tamma kiri selvään ykköstilaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kylmäveristen tasoitusajossa Helmen Humu debytoi Teemu Okkolinin treenistä loistavasti. Kolossimainen 8-vuotias oli keulasta lyömätön.

–  Vähän voitto totta kai yllätti, kun uudet systeemit kotona ja kaikki. Hyvin se oli treenannut, mutta yllättävän hyvä oli, Okkolin pyöritteli.

Tommi Kylliäisen valmentama ja ohjastama Leemark's Icy täydensi ykköstilallaan oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti 900,96 euroa, viidellä oikealla merkillä sai 19,57 e.

Maamme pääradalla Vermossa ravataan tällä viikolla vielä kahdesti, kun viikonloppuna on vuorossa kaksipäiväiset Finlandia-ravit.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi