play

Tahko on päässyt voittojen makuun

STT-Lehtikuva

Hyvinkään Tahko nappasi miesten Superpesiksessä neljännen peräkkäisvoiton lyötyään lauantaina Kiteen Pallon 2–0 (4–2, 2–1) vain 473 katsojan todistamana. Kiteeläisiä vastaan Tahko on jäänyt Pihkalassaan pisteettä viimeksi 2018.

Avausjakson ykköstähti oli pesiä kolmen tuodun juoksun arvoisesti nuohonnut Jere Vikström. Isäntien avausjakson kotiutukset löivät kahdesti mieheen iskeneet Santtu Patova ja jokeri Juha Niemi. Isäntien täyden pistepotin takasi toisella jaksolla Vikströmin ja Eero Kuitusen kotiuttanut Niemi.

–  Olemme pystyneet pelaamaan viime aikoina laadukasta sisäpeliä, ja ulkopeli on sujunut koko kauden. Takasta pystyttiin puolustamaan tänään (lauantaina) tarpeeksi hyvin voiton eteen, kiteytti etenijätilaston kakkoseksi kauden kymmenellä tuodulla juoksullaan noussut Vikström.

Tahkon palkitut olivat kuudesta kotiutuspaikasta juoksunsa lyönyt Niemi (4 kärkilyöntiä/8 yritystä) ja keravalaislähtöinen kakkosvahti Kuitunen (4/6).

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiteeläisistä erottuivat yhden juoksun tuonut vaihtajajokeri Juuso Lattu (5/7) ja lukkari Jesse Eskelinen (3/5).

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi