play

Tappara CHL-välieriin, Lukon tie tyssäsi jatkoaikatappioon

STT-Lehtikuva

Tamperelaisjoukkue Tappara selvitti ensimmäistä kertaa tiensä jääkiekon Mestarien Liigan CHL:n välieriin, kun se kaatoi tiistai-iltana vierasjäällä ranskalaisen Rouenin. Voittolukemat reilun 3  000 katsojan edessä olivat 4–0 ja Tapparan välieräpaikka tuli yhteismaalein 7–3.

–  Tämä oli meiltä kärsivällinen esitys. Olimme parempia, mutta tulosta ei tahtonut tulla. Tuhlasimme turhan paljon paikkoja, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola totesi tiedotteessa.

–  (Christian) Heljanko kesti maalilla ottelun vaikeimmat hetket ja muuten saimme oppia siitä, että tilanteet pitää pelata loppuun asti.

Tapparan tavoin puolivälierien avausosan tasan pelannut Rauman Lukko taipui Saksassa Münchenille 1–2 ja putosi välieristä. Münchenille voiton ja välieräpaikan Tapparaa vastaan toi Justin Schützin maali jatkoajan kolmannella minuutilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Meille vihellettiin paljon jäähyjä ja ne söivät energiaa. Mutta onnittelut Münchenille jatkopaikasta, he olivat kaksi erää parempia, Lukon valmentaja Marko Virtanen sanoi tiedotteessa.

Toisessa välierässä kohtaavat ruotsalaiset Frölunda ja Rögle. Kaksiosaiset välierät pelataan 4.–5. ja 11.–12. tammikuuta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi