play

Tapparan juhlakalu Kuusela juhli alussa ja lopussa kahdella maalilla – "Juhlat olivat mahtavat. Tunteisiin meni täysillä"

STT-Lehtikuva

Perjantaina uransa tuhannennen miesten jääkiekkoliigan runkosarjaottelun Raumalla pelannutta Kristian Kuuselaa juhlittiin näyttävästi ennen lauantain JYP-ottelua. Itse ottelussa juhlakalu avasi kauden maalitilinsä tekemällä kaksi maalia Tapparan kaadettua JYPin 6–3.

–  Juhlat olivat mahtavat. Tunteisiin meni täysillä, Kuusela sanoi.

Maalit olivat Kuuselalle kauden ensimmäinen ja toinen. Molemmat Kuusela teki tyhjään maaliin, ensin puolen metrin päästä ja toisen päätösminuuteilla JYPin pelattua ilman maalivahtia.

–  Maalit lämmittävät aina, vaikka voitto tästä olikin paljon tärkeämpi asia, Kuusela lisäsi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tapparan fanikulmaus huusi sadan fanin voimin Kuuselaa jäälle, ja lopulta vartin odottelun jälkeen ryhmä sai haluamansa, kun Kuusela käväisi jäällä. Ilveksen kaadettua aiemmin Tapparan sen fanit huusivat Santeri Virtasta niin kauan, että tämä palasi jäälle.

Kuusela oli edellisen kerran tehnyt kaksi maalia tammikuussa 2020 Helsingissä. Kuuselan jälkimmäisen maalin syötti kapteeni Otto Rau hala, joka kauden toisella alivoimamaalillaan sai tililleen ottelun voittomaalin.

–  Aina kun on kaksi pelaajaa läpi, niin toiselle syötetään ja tämä saa tehdä. Se on jääkiekossa perinne mitä minäkin noudatan, Kuusela korosti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi