play

Tapparan Savinainen nousi maalipörssin toiseksi Kärppien kaadossa – "Maalille kun menee, niin hyviä asioita sattuu"

STT-Lehtikuva

Tappara teki torstaina voittoisan paluun kotijäälleen kuukauden kestäneen seitsemän ottelun vieraskiertueen ja sitä seuranneen maaottelutauon jälkeen.

Edes tiistaina Sveitsissä pelattu CHL-ottelu ja sen jälkeinen matkustaminen ei hidastanut kirvesrintoja, kun Kärpät kaatui Tampereen areenassa 4–1.

Tapparan neljännen peräkkäisen voiton kivijalan rakensi jääkiekkoliigan maalipörssin toiseksi noussut Veli-Matti Savinainen, joka iski isäntien toisen ja kolmannen osuman.

–  Maalille kun menee, niin hyviä asioita sattuu, kauden maalisaldonsa yhdeksään nostanut Savinainen sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Meillä oli kolmeen päivään 24 tuntia matkustamista, se varmasti näkyi jossain tänään. Numerot olisi voineet olla toisenlaiset ilman (Christian) Heljangon hienoa peliä, Savinainen sanoi.

Vaikeaa jaksoa läpikäyvä Kärpät on hävinnyt viimeisistä viidestä ottelustaan neljä. Lauantaista alkaen edessä on neljä peliä kahdeksaan päivään.

–  Yhtenäisyyttä ja työmoraalia pitää saada nostettua. Ja toteutettua omaa pelisuunnitelmaa, siitä se lähtee, kauden toisen maalinsa ja Kärppien 1–3-kavennuksen iskenyt Jesse Koskenkorva sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi