play

Tasapelistä ei ollut suurta iloa VPS:lle ja HIFK:lle – "Voitto oli täysin mahdollista ottaa tänään"

STT-Lehtikuva

Vaasan Palloseura ja Helsingin IFK päätyivät 1–1-tulokseen miesten jalkapalloliigassa sunnuntaina Vaasassa. Saatu sarjapiste ei juuri lohduta kumpaakaan osapuolta, sillä VPS:n haaveet paikasta ylemmässä jatkosarjassa ohenivat huomattavasti.

HIFK tarvitsisi lisää pisteitä taistelussa suoraa putoamista vastaan, mutta yhden ottelun tällä kaudella voittaneet helsinkiläiset eivät lihottaneet voittosarakettaan. HIFK kaatoi ennen juhannusta Ilveksen vieraissa, mutta sittemmin voittoja ei ole tullut.

Helsinkiläisten takamatka toiseksi viimeisellä sijalla olevaan FC Lahteen on kahdeksan pistettä.

Michael Bakaren kahdeksannella minuutilla tekemällä maalilla HIFK oli voitossa kiinni pitkään, mutta VPS tasoitti 73. peliminuutilla, kun Jesper Engström iski kauden ensimmäisen maalinsa. VPS haki hanakasti voittomaalia, minkä myötä myös HIFK:lle avautui paikkoja vastahyökkäyksiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Halusimme oikeasti voittaa tänään ja haimme voittoa loppuun saakka. Siihen ollaan tietysti pettyneittä, että voitolla olisi ollut pieni sauma haastaa korkeammalla olevia jengejä, VPS-luotsi Jussi Nuorela sanoi.

–  Voitto oli täysin mahdollista ottaa tänään. VPS on juoksuvoimainen joukkue, mutta onnistuimme ottamaan sen aika hyvin tänään pois, HIFK-luotsi Mixu Paatelainen kertasi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi