play

Tetrick Wania hurjasteli ohi ruotsalaisravureiden

STT-Lehtikuva

Hämeenkyröläisen Riina Rekilän kasvattama, valmentama ja ajama 2-vuotias Tetrick Wania eteni alkulaukan jälkeen uskomatonta vauhtia Jägersrossa lauantaina. Se voitti 1,4 miljoonan kruunun ykköspalkinnon Svensk Uppfödningslöpningissä.

Rekilän voitto oli historiallinen. Hän on ensimmäinen naisohjastaja, joka on voittanut kilpailun, joka ajettiin ensimmäisen kerran 1926.

Kisan alku oli dramaattinen. Tetrick Wania laukkasi vähän ennen lähtölinjaa.

–  Hevonen otti yhden virheaskeleen, ja laukka tuli, Rekilä kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rekilä ajoi pääporukan kiinni ja käänsi Tetrick Wanian kiriin reilu 700 metriä ennen maalia. Tetrick Wania paineli johtohevosen rinnalle ja irtosi vakuuttavaan voittoon ajalla 13,8a/1  640 m. Iiro ja Joonas Uutisen Beat It seurasi viidenneksi ja tienasi 105  000 kruunua.

–  Tetrick Wania on uskomaton hevonen. Kun saimme laukan selvitettyä, ajattelin, että emme ole vielä liian kaukana muista. Tämä on nopea ja vahva ja voitti vielä helposti. Hienoa, että uusi omistaja, ihastuttava saksalaisrouva sai heti voiton, totesi Rekilä, joka myi Tetrick Wanian reilu viikko sitten Karin Walter- Mommertille.

Lisää suomalaismenestystä saatiin pronssidivisioonassa. Valley Media Oy:n ja Veijo Heiskasen omistama Kurri Jari Boko vei 110  000 kruunun voiton. Björn Goop ajoi Kurri Jari Bokon keulaan avauspuolikkaan jälkeen. 4-vuotias ori hallitsi ja voitti ajalla 13,7a/2  640 m.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi