play

Tomas Käyhkö saavutti keilailun Suomen mestaruuden

Joensuun kasvatti Tomas Käyhkö osoitti olevansa Suomen ykköskeilaaja. Käyhkö arkistokuvassa viime toukokuulta.

Joensuun kasvatti Tomas Käyhkö osoitti olevansa Suomen ykköskeilaaja. Käyhkö arkistokuvassa viime toukokuulta. Kuva: Juha Inkinen

STT

Keilailun Suomen mestaruudet menivät Helsingissä pelatuissa loppuotteluissa Varkauteen ja Poriin, kun miesten sarjan ykköseksi ylsi Mainarien joensuulaislähtöinen Tomas Käyhkö ja naisten sarjassa Giantsin Ani Juntunen.

Käyhkö kukisti miesten sarjan loppuottelussa Kouvolan All Starsin Niko Oksasen pistein 479–444 ja Juntunen naisten finaalissa Bay Lahden Krista Pölläsen 427–403.

Käyhkölle ja Juntuselle Suomen mestaruudet olivat uran ensimmäiset.

– Hienoahan tämä on, eikä tällainen voitto helpolla tule, kun on kotimaisen keilailun huiput vastassa. Onhan tätä monta vuotta yritetty tavoitella, Käyhkö kertoi tiedotteessa.

– Olen ollut kaksi kertaa neljäntenä SM-finaaleissa, ja se on harmittanut paljon. Lähdin näihin kilpailuihin tavoittelemaan kultamitalia, joten kyllä hyvältä tuntuu, Juntunen sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi