play

Törkyniitin kohteeksi joutunut Miikka Pitkänen selvisi säikähdyksellä ja ratkoi pelin: ”Ei mitään hajua, että kiekko meni maaliin”

STT-Lehtikuva

KalPa ja Tappara pelasivat todella laadukkaan ja tunnepitoisen kamppailun jääkiekon SM-liigassa. KalPa ratkaisi paremmuuden voittomaalikisassa 3–2.

Ottelun yhdeksi isoksi puheenaiheeksi jäivät Tapparan Sami Moilasen ja Santtu Kinnusen toisen erän taklaukset, jossa kärsijöinä olivat vuorollaan KalPan Sami Tavernier ja Miikka Pitkänen. Pitkänen joutui Kinnusen yliajamaksi toisen erän viime sekunneilla, juuri kun hän oli lähettänyt 2–1-johtomaaliin johtaneen laukauksen.

Kinnuselle tuomittiin tilanteesta 5+20 minuutin rangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta.

–  Ei mitään hajua, että kiekko meni maaliin, kun osuma tuli saman tien. Refleksinä sitä säikähti, kun päähän tuli osuma, mutta onneksi kaikki on kunnossa, Pitkänen kertasi C Moren haastattelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lopulta voittomaalikilpailuun asti edennyt ottelu päättyi KalPan 3–2-voittoon. Ratkaisija oli kukapa muukaan kuin Pitkänen, joka onnistui rankkareilla kahdesti.

–  Todella laadukas kiekkoilta ja ansaittiin kaksi pistettä, Pitkänen tiivisti KalPan neljännen peräkkäisen kotivoiton.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi