play

TPS jälleen voitokas kotikaukalossaan, Tappara kukistui voittomaalikilpailussa – "Mestaruustaistelun tunnelmaa oli aistittavissa"

STT-Lehtikuva

Turun Palloseuran kotivoittojen sarja jatkui perjantaina jääkiekkoliigassa, kun joukkue voitti Tapparan tiukan ja tasaisen väännön jälkeen 2–1. Ratkaisu venyi voittomaalikilpailuun, jossa Mikael Pyyhtiä ja Arttu Ilomäki onnistuivat yllättämään Tapparan maalivahti Vilho Heikkisen. Voitto oli turkulaisille jo seitsemäs tällä kaudella kotiareenallaan.

–  Saimme arvokkaan voiton tiukassa pelissä, jossa paikkoja oli useampiinkin maaleihin. Pysyimme hyvin Tapparan vauhdissa mukana, ja puolustuksemme toimi taas mallikkaasti, iloitsi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

Antti Tuomisto vei kovalla lämärillä kotijoukkueen johtoon toisen erän lopulla. Tapparalla oli erässä kaksi huippupaikkaa, mutta Jere Henrikssonin läpiajosta ja Kristian Tanuksen rankkarista ei vierasjoukkueen maalitili kuitenkaan auennut.

Kolmannessa erässä Tapparan painostus tuotti tulosta, ja Mikael Seppälä toi kauden avausosumallaan vieraat tasoihin erän puolivälissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tasainen peli toi Tapparan päävalmentaja Jussi Tapolan mieleen viime kevään finaalitaistot.

–  Mestaruustaistelun tunnelmaa oli aistittavissa. Tekopaikkoja oli kyllä tarjoilla, mutta Tepsin puolustus piti meidät hyvin kurissa, Tapola summasi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi