play

TPS:n maajoukkuemies Pyyhtiä ratkaisi – "Paljon sattui ja tapahtui"

STT-Lehtikuva

TPS:n maajoukkuemies Mikael Pyyhtiä ratkaisi pitkän kaavan jääkiekkoliigan koitoksen Hämeenlinnassa. TPS kukisti HPK:n voittolaukauskisan jälkeen 2–1. TPS katkaisi kahden ottelun tappioputkensa.

HPK on voittanut kymmenestä viime pelistään vain yhden matsin. HPK on nyt hävinnyt neljä peliä putkeen. Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa TPS on voittanut kuusi tuoreinta.

–  Olen tyytyväinen kahteen pisteeseen. Hyvärytminen alku, ja olimme pelin päällä. Kiekollisessa pelissä tuli virheitä, sanoi TPS:n valmentaja Jussi Ahokas.

HPK:n johtomaalin teki viime kaudella TPS:ssä pelannut Eetu Liukas.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Se oli meiltä kaksijakoinen suoritus. Toisen erän loppu ja kolmas erä olivat hyviä. Paljon sattui ja tapahtui. Viihdearvo oli kohdallaan, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

Pitkältä loukkaantumistauolta palannut HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff joutui jättämään pelaamisen vain yhteen erään.

TPS:n luottovahti Lassi Lehtinen oli voiton takuumies 26 pelastuksella. Kylkiluuvamman takia lokakuun alusta sivussa ollut TPS:n hyökkääjä Lauri Korpikoski palasi perjantaina takaisin pelikuvioihin. Korpikoski kellotti paluumatsissaan peliaikaa yhteensä 15.22.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi