play

TPS:n Tammela nauttii jälleen pelaamisesta – "Pelaamaan pystyn"

STT-Lehtikuva

Viime keväänä jääkiekon Suomen mestaruutta Lukossa juhlinut Jonne Tammela oli kaukalon tehokkain, kun TPS kukisti lähes 6  000 katsojan pettymykseksi Tapparan 2–1 perjantaina viimeistä edellisellä liigavierailullaan Tampereen Hakametsän hallissa.

Kauden vasta marraskuun alussa aloittanut hyökkääjä syötti TPS:n molemmat toisen erän maalit. Hän jakoi suurimmat kiitokset voitosta TPS-vahti Andrei Karejeville.

–  Andy oli loistava. Se ei ole pelkkä lempinimi, sama Andy lukee hänen varusteissakin, Tammela sanoi.

Tammela pelasi Pohjois-Amerikan sarjoissa kolmella kaudella, mutta polvivamma pilasi täysin yhden niistä. Alkusyksyn vamma on erilainen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Jo viime keväänä tuli jokin rasitusvamma. Sen parantamiseksi joutuu tekemään koko ajan hommia, eikä tiedä pääsenkö enää kuntoon. Mutta pelaamaan pystyn, Tammela sanoi.

Tammela teki Lukossa 17 ja 13 maalia, nyt neljän ottelun saldo on 0+3.

Voitolla TPS katkaisi Tapparan kolmen ottelun voittoputken, Turussa Tappara voitti 4–1 seurojen edellisessä kohtaamisessa. Sen peruina TPS:n puolustaja Ville Lajunen sai kahden ottelun pelikiellon.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi