play

TPS ratkaisi päätöserässä – Juhani Jasulle 800 liigaottelua täyteen

STT-Lehtikuva

Sport piinasi Turun Palloseuraa jääkiekkoliigassa, mutta vaasalaisten kovasta yrityksestä huolimatta vierasjoukkueen pistesaalis jäi nollaan. Niklas Arell ratkaisi 2–1-kotivoiton turkulaisille päätöserän lopulla.

TPS:n maalilla Lassi Lehtinen piti vaisusti esiintynyttä kotijoukkuetta pystyssä huikeilla torjunnoillaan.

–  Tämä tuntuu kyllä ryöstöltä, ja hapan maku jäi pelistä suuhun. Hallitsimme peliä, mutta ratkaisevat maalit jäivät puuttumaan, harmitteli Juuso Hahl Sportin valmennustiimistä.

Aarne Intonen vei kauden avausosumallaan kotijoukkueen johtoon ensimmäisen erän puolivälissä. Intonen lähti oman alueen siniviivalta, purjehti koko puolustuksen läpi ja sijoitti kiekon varmasti yläkulmaan. Kauan ei kotijoukkue johtoa saanut juhlia, sillä Lassi Vanhatalo toi vaasalaiset tasoihin runsaan minuutin kuluttua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Pelimme ei ollut millään lailla kunnossa. Onneksi pysyimme jotenkin mukana, ja onnistuimme saamaan pisteet kotiin, summasi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

TPS:n kapteeni Juh ani Jasu pelasi keskiviikkona uransa 800. liigaottelun. Jasun pääsarjaura alkoi Lukon paidassa vuonna 2007, ja mies on kahdesti juhlinut Suomen mestaruutta Tapparan väreissä. Kolme viime kautta Jasu on edustanut Turun Palloseuraa ja kartuttanut palkintokaappiaan kahdella hopeamitalilla.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi