play

Jokerien voittosarja jäi 11 otteluun – Traktor Tsheljabinsk katkaisi putken

STT-Lehtikuva

Jokerien peräkkäisten ottelujen voittosarja jääkiekon KHL:ssä jäi 11 peliin. Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk kukisti Jokerit maanantaina voittomaalikilpailun jälkeen 3–2.

Ratkaisuosuman teki liigan itälohkon kärkijoukkueisiin kuuluvan Traktor Tsheljabinskin Tomas Hyka. 0–2 tappiolla olleen Jokerien varsinaisen peliajan maalit viimeistelivät Nicklas Jensen ja pelaavaan kokoonpanoon palannut Jordan Schroeder.

Peliä hallinnut Jokerit voitti maalia kohti suuntautuneet laukaukset 35–25. Voitto oli KHL:n historiassa 15 kohtaamisessa Traktor Tsheljabinskille vasta kolmas Jokereista.

–  Oli tiukka peli ja joskus näillä otteilla voi voittaa, tällä kertaa ei. Vastustaja ja heidän maalivahtinsa oli erinomainen. Terävyys maalipaikoissa ei ollut tänään parasta luokkaa, minkä takia jäätiin pisteeseen, päävalmentaja Lauri Marjamäki tuumi Jokerien verkkosivuilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jokerien 2014 alkaneen KHL-uran pisin voittosarja on syksyltä 2017, jolloin helsinkiläisjoukkue otti 15 voittoa peräjälkeen.

Jokerit kohtaa KHL:ssä seuraavaksi keskiviikkona vieraissa Avtomobilist Jekaterinburgin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi