play

Tshekki oli liian paha vastustaja Suomen lentopallonaisille

STT-Lehtikuva

Lohkokärki Tshekki oli tyly kotijoukkue Suomen lentopallonaisille EM-karsinnoissa. Tshekki voitti Taborissa pelatun ottelun erin 3–0 (25–19, 25–18, 25–21).

Suomi olisi varmistanut vähintään kahdella erävoitolla EM-lopputurnauspaikan itselleen, mutta toisin kävi. Suomella on tosin vielä mahdollisuus napata EM-paikka itselleen, sillä vähintään kaksi erävoittoa kotiottelusta Montenegroa vastaan vienee Suomen lopputurnaukseen.

Suomi päättää karsintaurakkansa lauantaina Joensuussa Montenegroa vastaan. Lohkon kaksi parasta etenee ensi vuonna pelattavaan lopputurnaukseen. Tshekki oli varmistanut EM-paikkansa jo aiemmin.

–  Syöttö ei ollut ihan niin hyvää kuin karsinnoissa tähän mennessä. Tshekillä oli vähän turhan hyvä vastaanotto, suomalaispelaajista Jessica Kosonen sanoi Ylen tv-haastattelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kotijoukkue Islanti kohtaa Montenegron myöhemmin tänään päättyvässä ottelussa. Mikäli Montenegro voittaa ottelun, Suomi tarvitsee päätöskamppailustaan vähintään kaksi erävoittoa. Islanti ei ole voittanut kuluvien karsintojen neljässä pelissään yhtään erää.

Suvi Kokkonen hyvällä pelipäällä

Tshekki-pelissä Suvi Kokkonen (13/+10) oli Suomen tehonainen. Hakkuri Piia Korhonen (8/+3) pelasi uransa sadannen maaottelun. Kotijoukkueen tehopelaaja oli Michaela Mlejnkova (17/+10).

Suomi sai ottelussa runsaasti kannustusta, sillä lentopallofanien lisäksi paikalle oli saapunut suomalaiskannattajia meneillään olevista koripallon miesten EM-kisoista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

-

Kotijoukkueen hyökkäysprosentti oli mainio 55, kun Suomen vastaava oli 41. Suomi vei torjuntapisteet nimiinsä 10–9, ja ässät menivät tasan 3–3.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi