play

TuTo Volley otti kauden avausvoiton kaatamalla Perungan Pojat

STT-Lehtikuva

Olli Kuoksan valmentama TuTo Volley otti vihdoin kauden ensimmäisen voittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Kauden kuudes ottelu toi tuloksen, kun lauantaina Loimaalla Hurrikaanin voittanut rovaniemeläinen Perungan Pojat kaatui 3–0.

Lopputulos ei näyttänyt toisen erän alussa kovinkaan todennäköiseltä, sillä PerPo johti sitä 11–3 Fredric Gustavssonin pitkän syöttövuoron ansiosta. TuTo Volley sai kuitenkin torjuntapelinsä kuntoon ja otti erässä peräti 10 ottelun kaikkiaan 20 torjuntapisteestä ja voitti erän 25–19.

–  Torjunta koostuu monesta asiasta. Taktinen syöttöpelimme onnistui. PerPoa vastaan oli yksinkertaista toteuttaa tiettyä taktiikkaa, oululaisesta Ettasta Turkuun siirtynyt Kuoksa sanoi.

Antti Karttunen oli 21 pisteellä kotijoukkueen tehokkain. Gustavsson löi peräti yhdeksän kertaa pallon torjuntaan ja jäi 11 pisteeseen. PerPon tehokkain olikin keskipelaaja Daniel Wetter 12 pisteellä.