play

Type A yllätysvoittoon Bjerken raveissa

STT-Lehtikuva

Bjerke toimi pohjoismaisen 75-pelin isäntäratana lauantaina. Frode Hamren tallista kilpaili neljä hevosta Axel Jensenin muistoajossa. Type A toi Hamrelle yllätysvoiton.

Magnus Teien Gundersenin ajamalla Type A:lla oli eturivin uloin lähtörata, ja valjakko matkasi toinen jonon viimeisenä. Cronos Degli Dei ja Seven Nation Army lähtivät vetämään kolmannen radan jonoa. Yhdysvalloissa syntynyt Type A seurasi niitä ja kiri maalisuoralla 300  000 kruunun voittoon ajalla 11,2a/1609m.

–  Lähtörata oli huono, mutta kova tempo auttoi meitä, ja saimme hyvät selät kirissä. Voittaa tällainen lähtö radalta 8 on tietysti yllätys, mutta Type A teki fantastisen juoksun, Gundersen sanoi.

Kultadivisioonahevosia nähtiin Big Noon Pokalenissa. Björn Goopin ajama Stoletheshow lähti kiriin takasuoralla, ja keväällä Finlandia-ajossa kakkoseksi sijoittunut ori näytti painelevan voittoon. Alessandro Gocciadoro säästi Zorro Windin kiriruudin maalisuoralle. Hän käänsi hevosensa viidennelle radalle, ja Zorro Wind porhalsi ykköseksi. Stoletheshow oli hyvä kakkonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Janne Svartin valmentama Souvenir d’Inverne ravasi johtohevosen rinnalla ja punnersi siitä Björn Goopin ajamana ykköseksi mailin ryhmässä. –  Tunteita ei pysty sanoin kuvailemaan, olen niin onnellinen. Tämä oli minun ensimmäinen 75-voittoni, Svart iloitsi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi