play

Ukrainan jalkapalloliigan uusi kausi alkaa elokuussa Venäjän hyökkäyssodan varjossa

STT-Lehtikuva

Ukrainan miesten jalkapalloliiga aloittaa uuden sarjakauden 23. elokuuta, vaikka Venäjän hyökkäyssota jatkuu maassa. Ukrainan urheiluministeri Vadim Gutsait kertoi sarjan alkamisesta Facebook-tilillään.

Ukrainalaiset jalkapalloseurat päättivät huhtikuussa keskeyttää viime kauden, sillä kausi oli tauolla Venäjän hyökättyä helmikuussa Ukrainaan. Shahtar Donetsk johti Kiovan Dinamoa kahdella pisteellä, kun kausi keskeytyi. Liiga päätti kuitenkin olla jakamatta mestaruutta.

Urheiluministeri Gutsaitin mukaan ensi kauden ottelut pelataan Ukrainassa, mutta ilman katsojia. Lisäksi turvatoimien pitää olla tiukkoja.

–  Ilmahälytysten aikana ottelut keskeytetään, ja pelaajien, valmentajien ja muun henkilökunnan pitää hakeutua suojaan, ministeri kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Useat stadionit ovat kärsineet tuhoja sodan takia, ja ulkomaalaispelaajat ovat pääosin poistuneet maasta. Shahtar Donetsk vapautti maanantaina italialaisen päävalmentajansa Roberto De Zerbin valmennusvastuusta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi