play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Lentopallon Mestaruusliigan ässätilastoa johtava Hurmoksen Mikko Räsänen, 22, paljastaa syöttötaitonsa salaisuuden ja ruotii Hurmoksen menestysmahdollisuudet

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään tällä viikolla lentopallon Mestaruusliigassa säväyttäneen Karelian Hurmoksen toimintaan. Juttusilla on Hurmoksen tähtipelaajaksi kohonnut yleispelaaja Mikko Räsänen, 22. Karjalaisen toimittajista äänessä ovat Jarmo Sieviläinen ja Petri Siitonen.

Outokummusta lähtöisin olevan Räsäsen kanssa pureudutaan Hurmoksen käynnissä olevaan kauteen, seuran tulevaisuuteen sekä lentopallon tilanteeseen Suomessa ja Joensuussa.

– Ihmiset eivät tiedäkään, miten iso potentiaali tässä Hurmoksen joukkueessa on. Jos pudotuspeleissä sattuu hyvin, niin voimme olla jopa finaalissa, Räsänen miettii ohjelmassa.

– Yleisesti tilanne on vaikea, kun täällä tai oikein missään ei ole paljoa poikajunioreita. Itseänikin huolestuttaa lajin tulevaisuus, jos se kuolee ihan käsiin, Räsänen pohtii.

Podcastissa käydään läpi, miksi Räsänen siirtyi Savo Volleysta takaisin Hurmokseen, miksi hänen pelipaikkansa on vaihdellut uran aikana ja millaiset ovat hänen tulevat tavoitteensa.

Liigan ässätilastoa johtava Räsänen kertoo myös, miten hän on kehittynyt niin hyväksi syöttäjäksi.

Ohjelmassa käsitellään perinteiseen tapaan urheilumaailman viime aikojen plussat ja miinukset, erityisesti Pohjois-Karjalan näkökulmasta.

Joka viikko keskiviikkoisin julkaistavat Aitiopaikalla-podcastit ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast sekä Spotifyssa. Ohjelman radioversio on kuunneltavissa Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi