play

Vaasalaislähtöinen Håkans ratkaisi Pohjanmaan derbyn SJK:lle

STT-Lehtikuva

Vaasan Palloseura joutui pettymään miesten jalkapalloliigakauden ensimmäisessä Pohjanmaan derbyssä perjantaina Vaasassa. Viime vuodet Pohjanmaan paikalliskamppailuja hallinnut Seinäjoen Jalkapallokerho onnistui kaatamaan jälleen paikallisvastustajansa ja katkaisi viiden ottelun mittaisen tappioputkensa VPS:n kustannuksella maalein 1–0.

Maalittoman avauspuoliajan jälkeen SJK siirtyi johtoon toisen puoliajan alussa. Vaasalaislähtöinen SJK:n keskikenttäpelaaja Daniel Håkans poimi harhasyötön syvällä VPS:n alueella ja pujotteli viimeistelemään vieraiden voittomaalin.

VIFK-kasvatti Håkans iski uransa toisen jalkapalloliigaosuman yli 3  800 katsojan edessä kotikaupungissaan.

–  Maali oli tosi mukava tehdä täällä. Sanoin katsomossa olleelle kaverille ennen ottelua, että tänään isken maalin. Pidin sen lupauksen, Håkans hymyili pelin jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

VPS loi Håkansin maalin jälkeen kovaa painetta vieraiden kenttäpäähän ja sai useita maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Kiitosta SJK-peluri jakoi myös maalivahti Jesse Östille, joka venyi pallon tielle useita kertoja.

–  Varsinkin viimeiset 15 minuuttia sai jännittää. Onneksi kestettiin se ja otettiin todella tärkeä voitto, Håkans sanoi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi